Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη”

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προς

Σύλλογο Εμπόρων Αργοστολίου «Η Κράνη»

Αργοστόλι

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Δια της παρούσης, θέλουμε να συγχαρούμε τόσο εσάς όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τους Αντιπροσώπους που εξελέγησαν για την Ομοσπονδία μας.

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις κάλπες που σας τίμησαν με την ψήφο τους, αποδεικνύει περίτρανα την καταξιωμένη πορεία του Συλλόγου σας και η εκλογή δέκα αντιπροσώπων σάς καθιστά τον 2ο μεγαλύτερο σύλλογο σε εκπροσώπους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ώστε από κοινού να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που χειμάζουν και ταλανίζουν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο και οδηγούν τους χιλιάδες μικρομεσαίους συναδέλφους μας σε αδιέξοδο και σε αφανισμό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ηλίας Παυλίδης

Γεώργιος Μαραγκός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις