Σαμούρης: Ο υποψήφιος που σε κάθε αναμέτρηση “πέφτει κατηγορία”…

“Άλλα αντ’άλλων” μας γράφει ο Σαμούρης στην σημερινή ανακοίνωσή του με την οποία προσπαθεί να πείσει το κοινό ότι τάχα το μεγάλο έργο της πλατείας οφείλεται σε μία απλή προμελέτη που είχε εκπονηθεί επί Δημαρχίας Τσιλιμιδού. Ξεχνάει ο Σαμούρης ότι μετά από αυτή την προμελέτη υπήρξε νέα επικαιροποιημένη με τροποποιήσεις, ένταξη του έργου στο ΠΔΕ, εξασφάλιση χρηματοδότησης, εκταμίευση πόρων και όλος ο σχεδιασμός και η γραφειοκρατία που απαιτείται. Και όλα αυτά φυσικά έγιναν από την παρούσα Δημοτική Αρχή. 

Επίσης ξεχνάει τη λυσσαλέα προσπάθεια που έγινε από συγκεκριμένους αντιπολιτευτικούς κύκλους, που λίγο-πολύ τους ξέρουν όλοι, να μπλοκαριστεί το έργο και να ακυρωθεί το όλο εγχείρημα. Κάτι που φυσικά απετράπη χάρις στις συντονισμένες προσπάθειες και την εύρεση όλων των λύσεων από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Ξεχνάει επίσης ο Σαμούρης ότι όλο αυτό το διάστημα η αντιπολίτευση διακήρυττε δημόσια ότι τα μεγάλα έργα δεν πρόκειται να υλοποιηθούν στην ώρα τους και ότι δεν θα παραδοθούν κατά την τουριστική περίοδο. Άλλωστε οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μία προμελέτη για οτιδήποτε π.χ ακόμη και για τη σύνδεση με αερογέφυρα του Αργοστολίου με το Ληξούρι!!! Το θέμα όμως δεν είναι “τα σχέδια επί χάρτου” αλλά η ένταξη των έργων στα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, η λήψη όλων των αδειοδοτήσεων, η γραφειοκρατική ολοκλήρωση και η υλοποίηση επί του πρακτέου. Και σε όλα αυτά οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ως προς την αναμόρφωση της πλατείας Αργοστολίου έλαβαν βαθμό μηδέν ή έστω δύο στα δέκα,

μιας και άφησαν μία προμελέτη,καθώς υπενθυμίζουμε ότι κυβερνούσαν το Αργοστολί από το 1982 και έφτιαξαν μία προμελέτη το 2010!!!

Τέλος και για να ευθυμήσουμε και λίγο, είναι αλήθεια ότι ο Σαμούρης εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών όπως υπενθυμίζει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, μόνο που ξεχνάει να σημειώσει ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πέφτει κατηγορία, καθώς το 2006 ήταν Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, το 2010 έγινε δημοτικός σύμβουλος μείζονος αντιπολίτευσης και τώρα κατέληξε δημοτικός σύμβουλος ελάσσονος αντιπολίτευσης. Δηλαδή σε κάθε αναμέτρηση και ένας εκλογικός υποβιβασμός.

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις