Νίκος Ανουσάκης προς Σπύρο Σαμούρη: Σπύρο, «Πάμε Πλατεία;»…

Αγαπητέ Σπύρο Σαμούρη,

Αντιλαμβάνομαι τον μεγάλο σου πόνο και την ψυχική σου ταλαιπωρία από την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που αλλάζουν την Κεφαλονιά.

Είναι αλήθεια ότι η σύγκριση αυτών που πετυχαίνει η παρούσα δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς σε καιρούς γενικής οικονομικής ύφεσης με όσα λιγοστά είχατε επιτύχει εσείς σε καιρούς ευμάρειας και πλούτου, σας προκαλεί αμηχανία, κατήφεια ίσως και παροξυσμό.

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σου προτείνω να «κάνεις την καρδιά σου πέτρα» και να κατέβεις να απολαύσεις τον καφέ σου στην νέα πλατεία Αργοστολίου, ακολουθώντας όλους τους συμπολίτες μας, και να είσαι βέβαιος ότι αν το πράξεις αυτό «θα πάνε κάτω τα φαρμάκια».

Με αγάπη και κατανόηση

ΝΙΚΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΚ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις