Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη-1000 φωνές

Η ιστορική παράσταση-αφιέρωμα στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ-1000 ΦΩΝΕΣ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αυτή τη φορά στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο) στις 19-6-2017.

Στη συναυλία ήταν παρόν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος και διηύθυνε στο τέλος της βραδιάς!

Στο μουσικό αυτό κάλεσμα, συμμετείχαν εξαιρετικά χορωδιακά σύνολα από όλη την Ελλάδα, αποτελούμενα από 1000 χορωδούς.

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς εκφράζει τα συγχαρητήρια της στις χορωδίες μας που συμμετείχαν, τη Γυναικεία Χορωδία Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και την Ανδρική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής Alliance Francaise, υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του κ. Άγγελου Μουρελάτου, για αυτή την καταπληκτική τους εμφάνιση και τη συμμετοχή τους, που θα αποτελέσει σταθμό στην διαδρομή των χορωδιακών μας σχημάτων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Κεφαλλονίτη μαέστρο κ. Παναγή Μπαρμπάτη, ο οποίος έκανε και την χορωδιακή διασκευή, την ενορχήστρωση και τη μουσική διεύθυνση, καθώς επίσης και τους συμπατριώτες μας, την κ. Σοφία Σπυράτου η οποία είχε την σκηνοθετική επιμέλεια, τον μουσικό Κώστα Φραντζή, τον τραγουδιστή κ. Γεράσιμο Ανδρεάτο, και σε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η σημαντική και μοναδική αυτή συναυλία.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον μοναδικό Μίκη Θεοδωράκη για τα αριστουργήματα ήχων και λόγων που μας θυμίζουν την Ελλάδα που αγωνίζεται και που πάντα πρέπει να στέκεται περήφανη.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις