Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στον Δήμαρχο

Τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση, επισκέφθηκαν σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος Ελλάδος του ΙΡΑ (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – International Police Associaton), κ. Καραπατάκης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος Σερβίας του ΙΡΑ,  κ. Nebojsa Pantelic ,  ο πρόεδρος του ΙΡΑ SOBOR Σερβίας, κ. Damir Petrovic, καθώς και ο πρόεδρος του ΙΡΑ Κεφαλλονιάς, κ. Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος.

Την αποστολή συνόδευαν αστυνομικοί από τις διοικήσεις, Έλληνες και Σέρβοι, και ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά, κ. Βίκτωρ Ρουχωτάς. Ακολούθησε μικρή συζήτηση για αστυνομικά θέματα και στο τέλος πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων από τον Δήμαρχο και από τους προέδρους των Ενώσεων. Ο κ. Παρίσης ευχήθηκε σε όλη την αποστολή καλή  διαμονή στο νησί μας και επιτυχία στις εργασίες των διοικήσεων της ΙΡΑ που πραγματοποιούνται στην Κεφαλλονιά με πρωτοβουλία της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, εκφράζοντας παράλληλα την διαρκής συμπαράστασή του. 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις