23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

“Βάζει έναν τίγρη στη μηχανή της” η Διαδημοτική-Νέος αντιπρόεδρος ο Νίκος Παπαδάτος

Νέα και σημαντικά καθήκοντα αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαδάτος καθώς ανέλαβε το ποστό του αντιπροέδρου της ΕΔΑΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ, μία θέση που απαιτεί πρόσωπο με δυναμισμό και διαχειριστικές ικανότητες.

Δίπλα δηλαδή στο δίδυμο του Κοκκόση και του Βανδώρου, το οποίο θεωρείται ότι διοικεί με στυλ “ήρεμης δύναμης” προστίθεται ο πετυχημένος Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων μέχρι πρότινος Νίκος Παπαδάτος που πλέον θα έχει  αρμοδιότητες σε όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στα πλαίσια της ΕΔΑΚΙ Α.Ε..

Εμείς περιμένουμε πολλές πρωτοβουλίες από το νέο αντιπρόεδρο και του δηλώνουμε ότι θα είμαστε πολύ αυστηροί μαζί του καθώς θεωρείται ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και οι απαιτήσεις όπως είναι φυσικό θα είναι αυξημένες από το πρόσωπό του.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις