Τα Everest, Flocafe και Goody’s αποκτούν παρουσία στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport

Μια σημαντική συμφωνία έκλεισε ο όμιλος της MIG , όπως προκύπτει από δηλώσεις του Θανάση Παπανικολάου (φωτ.) στη Γενική Συνέλευση.
Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της Fraport και του κλάδου εστίασης του ομίλου MΙG, προκειμένου οι αλυσίδες του τελευταίου να αποκτήσουν παρουσία στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται ο γερμανικός όμιλος στην Ελλάδα.
Ετσι στα 14 αυτά αεροδρόμια (ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς) θα υπάρχει παρουσία των Everest και των Flocafe ή των Goody’s.
Να σημειωθεί ότι ο κλάδος εστίασης της MΙG ήδη έχει παρουσία στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο κλάδος εστίασης του ομίλου με τις θυγατρικές της Goody’s και Everest έχει σήμερα ισχυρή παρουσία με 515 σημεία στη χώρα και διευρύνει το μερίδιό της παρά τις σημαντικές δυσκολίες που υπάρχουν με τον υψηλότατο ΦΠΑ του 24%, όπως σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΜIG, Στ. Λεκκάκος.
ΠΗΓΗ euro2day.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις