Ημέρα γιορτής για το Αργοστόλι-Ικανοποίηση και χαρά στα πρόσωπα των πολιτών!

Η Δημοτική Αρχή κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό της και τους πολίτες του Αργοστολίου παραδίδοντας στην ώρα τους και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα σε μία φαντασμαγορική  γιορτή τα μεγάλα έργα της πλατείας Βαλλιάνου, της οδού Π. Βαλλιάνου που σε χρόνο ρεκόρ μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό πεζόδρομο καθώς  και της παραλίας-Λαχαναγοράς.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα την ικανότητα και την αποφασιστικότητα που διαθέτει η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση να πάνε την Κεφαλονιά πολλά βήματα μπροστά, κόντρα στην μιζέρια και στην γκρίνια κάποιων που θέλουν να κρατήσουν το πανέμορφο νησί μας πίσω.

Έφτασε λοιπόν η ώρα που ένα φιλόδοξο σχέδιο έγινε πραγματικότητα με όλους τους πολίτες να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και να δίνουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των έργων πνοής για την πόλη του Αργοστολίου που σίγουρα δίνουν αέρα ευρωπαϊκό αλλά και ένα σημαντικό δείγμα πολιτισμού.

Από τη μεριά τους ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, Διονύσης Λυκούδης δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά και την συγκίνησή τους για την σημερινή ημέρα μια ημέρα γιορτής που περιλάμβανε πολύ σαμπάνια, τραγούδι, μουσική και πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα.

Η γιορτή ξεκίνησε από την παραλία όπου ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ “Διονύσιος Λαυράγκας” έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας τον καταπληκτικό πεζόδρομο της Λαχαναγοράς. Εκεί υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής επαγγελματίες με κοκτέιλ αλλά και κανταδόροι που αφιέρωσαν στο Δήμαρχο με το “Απόψε την Κιθάρα μου”. Αμέσως μετά υπό τους ρυθμούς της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΚΕ με μαέστρο τον Βασίλη Περλικίδη οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία όπου εκεί περίμεναν τον κόσμο dj και Χορωδοί.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις