Έτοιμα τα υπέροχα συντριβάνια στην πλατεία Αργοστολίου

Σιγά σιγά όλα μπαίνουν στην θέση τους και η στιγμή για την παράδοση της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου στους Αργοστολιώτες αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας πλησιάζει από στιγμή σε στιγμή.

Χθες έγινε και δοκιμαστικό άνοιγμα των καταπληκτικών συντριβανιών που θα κοσμούν την υπέροχη και μοντέρνα πλατεία Βαλλιάνου με πίδακες να έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος στο πάνω μέρος της πλατείας από όπου θα πετάγεται νερό αλλά και το κεντρικό συντριβάνι όπου θα τρέχουν νερά σχηματίζοντας έναν μικρό καταρράκτη δίνοντας μία αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας, ότι χρειάζεται δηλαδή για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

Εκεί συναντήσαμε και τον γενικό γραμματέα του Εμποροπεπαγγελματικού Συλλόγου Σπύρο Λουκάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά που έχει γίνει.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις