Έπιασαν τα όρια οι αθλητές του «Ποσειδώνα»

Πολύ καλή εμφάνιση από τα δελφίνια του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης, που συμμετειχαν στην τελευταία Ημεριδα Οριων ενα μήνα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι αθλητες μας κατέλαβαν άνετα τα όρια για τη συμμετοχή τους με πολυ καλες επιδόσεις κ αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνυματα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έρχεται.
Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασια και καλά αποτελέσματα στο μέλλον.Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον αθλητή μας Δουλγεράκη Ιωάννη που πρώτευσε στο σχολείο Β Γυμνασίου με απολυτήριο 19 και 10/12 και αποδεικνύει ότι ενας πολύ καλος αθλητής μπορεί να ναι κ άριστος μαθητης, αυτα μπορούν να συμβαδίζουν αρκει να το θέλεις κ να το πιστεύεις. Αναλυτικοτερα τα όρια που κατέλαβαν:
Κατηγορια Παιδων-Κορασιδων
Δουλγεράκης Ιωαννης στα 50επιφ.50απνοη και 100επιφ.
Κοντογιαννάτου Αναστασία στα 400Υ/Β και 800επιφαν.

Κατηγορια Παμπαιδων Α:
Ευαγγελάτος Φίλιππος στα 100Υ/Β και 400επιφ.

Κατηγορια Παμπαιδων Β
Δουλγεράκης Αναστάσης στα 200 και 400επιφ.

Ανδρέας Μυρίλλος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις