30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Γιορτή και τελετή λήξης για τον “Εύγερο”

Με μία όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης για άλλη μία αγωνιστική χρονιά για το Αθλητικό Σωματείο “Εύγερος” στις εγκαταστάσεις των γηπέδων της αντισφαίρισης του Δήμου Κεφαλονιάς.

Γονείς και παιδιά έδωσαν δυναμικό παρών για να γιορτάσουν και λάβουν τα αναμνηστικά έπαθλα και τα διπλώματα για τη συμμετοχή τους σε αγώνες από την προπονήτρια του τέννις και εκπαιδευτικό, Σοφία Μαραβέγια, η οποία ανέφερε κατά τη διάρκεια της γιορτής, “το Αθλητικό Σωματείο “Εύγερος” φέτος έδωσε έμφαση στα παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου και διοργάνωσε αυτή τη γιορτή για να τιμήσει τους μικρούς αθλητές της αντισφαίρισης του Σωματείου”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς και μέλος της ΕΠΣΚΙ, Ηλίας Κουρκουμέλης, το μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου, “Εύγερος”, Βιβή Πολλάτου καθώς και ο Προπονητής των τμημάτων Ποδοσφαίρου, Χρήστος Παπαναστασάτος.

Μετά τις απονομές των επάθλων και των διπλωμάτων όλα τα παιδιά μαζί φώναξαν δυνατά “καλό καλοκαίρι”! Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα υπέροχα γλυκά που έγιναν αμέσως ανάρπαστα ήταν προσφορά του γνωστού ζαχαροπλαστείου “Πολίτικο”. Και του χρόνου!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις