Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι των Αγ. Φανέντων στη Σάμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες στο βράδυ, στο χώρο του λιμεναρχείου στη Σάμη, το πανηγύρι των Αγ. Φανέντων. Πανηγύρι το οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης ο “Αιγιαλός” και όπως είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ελισάβετ Καγγελάρη, επιθυμία και προσπάθεια του Συλλόγου, είναι να γίνετε κάθε χρόνο.
Την βραδιά άνοιξε το χορευτικό ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ευφημίας, το “Φανάρι”, με κεφαλονίτικους χορούς.  Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρούλα  Γονατά – Μουστάκη. Ακολούθησε το χορευτικό ενηλίκων του “Αιγιαλού” και η παρουσία των δυο χορευτικών έκλεισε με κεφαλονίτικο μπάλο, που χόρεψαν μαζί.
Η Ελισάβετ Καγγελάρη, στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη  Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ  Άγγελο Κωνσταντάκη, τη Δ.Ε. Σάμης, τους Συλλόγους Ζερβάτων και Γριζάτων για την βοήθειά τους, το Λιμενικό Τμήμα Σάμης, για τη παραχώρηση του χώρου,  τα χορευτικά που προαναφέραμε και τον Σύλλογο Αγ. Ευφημίας το “Φανάρι”, τους ψήστες και τις κυρίες του “Αιγιαλού”, που προσέφεραν τις κεφαλονίτικες κρεατόπιτες. Τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα του Μάκη Σαμιώτη που με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς, κράτησε το γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το μενού της βραδιάς περιείχε, κρεατόπιτες, φτιαγμένες από τις κυρίες του “Αιγιαλού” και σουβλάκια, που έψηναν μέλη του συλλόγου.
Τάσος Καβαλλιεράτος.
http://vlahatasamis.blogspot.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις