Δ. Λυκούδης: Αυτή είναι η αρχή έρχονται και άλλα (βίντεο)

Η απόλυτα επιτυχημένη “πρόβα τζενεράλε” με το άναμμα των φώτων της νέας πλατείας Αργοστολίου με την πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα αλλά και το γεγονός ότι σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται και παραδίδονται στους δημότες και στους επισκέπτες τα τρία μεγάλα έργα ανάπλασης στο Αργοστόλι (πλατεία Βαλλιάνου, οδός Π. Βαλλιάνου, περιοχή Γέφυρα-Λαχαναγορά) έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης στην Δημοτική Αρχή Παρίση. Και δικαιολογημένα διότι μετά από την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας των “ανώνυμων” καταγγελιών, βλέπει σήμερα ότι το μεγάλο στοίχημα που είχε θέσει από την αρχή κερδήθηκε. 

Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα μείνει σε αυτά τα τρία έργα. Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Λυκούδης φρόντισε “να μας ανοίξει την όρεξη” μιλώντας στην κάμερα του kefalonitikanea.gr & του voutospress.gr από την φωτισμένη πλατεία το περασμένο Σάββατο. Τόνισε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για το “Νέο Αργοστόλι” έτσι όπως το έχει φανταστεί η Δημοτική Αρχή. Προανήγγειλε ότι τον επόμενο χειμώνα έρχονται και άλλα έργα, αναφερόμενος προφανώς στην ανάπλαση των οδών 21ης Μαίου και Ριζοσπαστών, στην ανάπλαση της περιοχής της Κυανής Ακτής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας του νερού στο Αργοστόλι, όπου και αναμένεται η δημοπράτησή του. Υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα ολοκληρώνοντας τα έργα μέσα σε 3,5 μήνες κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρώτη και ειδικά για τα δημόσια έργα στην Ελλάδα. Επεσήμανε ότι όλο αυτό θα αποτελέσει οδικό χάρτη για όλους τους Δήμους της χώρας αλλά και της Ευρώπης, πως άμα έχεις θέληση, έχεις πείσμα, έχεις οργάνωση και αν είσαι αποτελεσματικός, μπορείς πραγματικά να ολοκληρώσεις έργα σε 3,5 μήνες.

Δείτε το βίντεο της δήλωσης του Αναπληρωτή Δημάρχου:

Πάντως ικανοποίηση επικρατεί και στην τοπική κοινωνία η οποία στην συντριπτική πλειοψηφία αυτό που θέλει από μία Δημοτική Αρχή είναι να παράγει έργο και να φροντίζει για την σωστή λειτουργία του Δήμου, ιδιαίτερα μάλιστα στην σημερινή δύσκολη οικονομικά περίοδο όπου τα χρήματα είναι λίγα ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά τις “κόντρες” και τον “λαικισμό” ένεκα μιας αδιέξοδης αντιπολιτευτικής ρητορικής που μόνο κακό κάνει στον τόπο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις