Άξιος πρωταθλητής της Γ1 ΕΣΚΑ-Η ο ΚΑΟ

Με μία ακόμα νίκη επί των Ιτιών Πατρών με σκορ 59-45 και ανάδειξή του και μαθηματικά σε πρωταθλητή Γ1 ΕΣΚΑ-Η για τη σεζόν 2016-2017 έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο ΚΑΟ.

Η ομάδα μας που για ακόμα μία φορά, όπως και καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, έπαιξε πολύ καλό και οργανωμένο μπάσκετ, δεν έδωσε τα περιθώρια στις Ιτιές να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι και κερδίζοντας πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, φτάνοντας σε μία ακόμα νίκη και παράλληλα στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της μέσα σε τρία χρόνια.

Ένα back to back πρωτάθλημα που μονο ενέργεια και όρεξη μας δίνει για τη συνέχεια. Μια προσπάθεια για το αντρικό τμήμα που ξεκίνησε από τον Οκτώβρη και τερματίζει επίσημα την Κυριακή 18/6.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους τους παίχτες που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, τους προπονητές Αντωνάτο και Δαμκαλή και φυσικα όλα τα μελη του ΔΣ και τους φίλους της ομάδας που στήριξαν και στηρίζουν τη προσπάθεια του ΚΑΟ.

Συνεχιζουμε πρώτα από όλα να έχουμε το ίδιο το μπάσκετ οδηγό στην φιλοσοφία μας, συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση και προσοχή στους νεότερους αθλητές , συνεχίζουμε πειθαρχημένα , μεθοδικά και με πολλή αγάπη να εκπροσωπούμε το άθλημα που αγαπάμε. Μετά το τέλος του αγώνα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς έγινε και η απονομή του κυπέλλου από τον Αντ/ρχη Κο Δρακουλόγκωνα Παναγή και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Κο Κωνσταντάκη Άγγελο τους οποίους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να έχουμε μια αρμονική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εμείςς από την μερια μας είμαστε πάντα πρόθυμοι και ΄έτοιμοι να συνεχίσουμε να βοηθάμε την τοπική κοινωνία αφιλοκερδώς με πολλή αγάπη.

Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους φίλους της ομάδας που μας στήριξαν και στηρίζουν. Δεν είναι τυχαιο ότι η δύναμή μας είναι η στήριξή σας!!!!!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις