Άλλη εικόνα παρουσίάζει το ιστορικό κέντρο της πόλης-Τα νέα φωτιστικά, ο ποδηλατόδρομος & ο ανακαινισμένος «Αίνος» [εικόνες]

Νέοι στύλοι φωτισμού, διαφορετικοί από τους συνηθισμένους, όπως βλέπετε και στις φωτό, τοποθετήθηκαν σήμερα στην πλατεία Βαλλιάνου, από ειδικά συνεργεία.

Συνολικά θα τοποθετηθούν εννέα κεντρικοί στύλοι και πενήντα φωτιστικά σώματα, παράλληλα με το κράσπεδο του πεζοδρομίου που θα φωτίζουν ολόκληρη την πλατεία.

Επίσης να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ήδη έχουν τοποθετηθεί καλαίσθητα μαύρα φαναράκια κατά μήκος της πλατείας.

Παράλληλα την τελική του μορφή παίρνει και ο ποδηλατόδρομος, ο οποίος θα «αγκαλιάζει» περιμετρικά την πλατεία Βαλλιάνου, ενώ μια διαφορετική εικόνα παρουσιάζει το ξενοδοχείο «Αίνος» που ανακαινίστηκε πλήρως.

Πηγή: ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις