Ξεκινούν οι Εγγραφές στον Ναυταθλητικό Όμιλο Σάμης

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης επανέρχεται δριμύτερος τη φετινή θερινή περίοδο. Οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου (18:00 – 20:00) στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παράλια της Σάμης, στο πρώην κτίριο May Day.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα λειτουργήσει Τμήμα Κολύμβησης για παιδιά διαφόρων ηλικιών, μη αποκλειόμενων και των βρεφών. Τα μαθήματα θα αρχίσουν μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Πέρα από το Τμήμα Κολύμβησης, θα λειτουργήσει Τμήμα εκμάθησης Ιστιοπλοΐας για παιδιά (με καλή ικανότητα κολύμβησης) με σκάφη τύπου Optimist, αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες με σκάφη τύπου Laser.

Τέλος, για ενήλικες που θέλουν αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσουν την Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης και να «βάλουν» αέρα στα πανιά τους, ο Ν.Ο.Σ. έχει να προτείνει ενδιαφέρουσες ελκυστικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνα Επικοινωνίας Ν.Ο.Σ.:  6972429275 / 6947377880

Επίσημη Σελίδα Facebook: Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης – ΝΟΣ

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ναυταθλητικού Ομίλου Σάμης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις