30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Η Μαριλένα Φωκά “ταξιδεύει” στο Φλοίσβο

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, ΦΛΟΙΣΒΟΣ είναι η επόμενη στάση της Μαριλένας Φωκά στο καλοκαιρινό ταξίδι τέχνης που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό σύλλογο Άνδρου, ΤΟ ΣΚΟΥΜΠΙ με τίτλο “Η Τέχνη Του Αιγαίου Ταξιδεύει  Στο Φλοίσβo¨”.

Η γνωστή Αγιογράφος θα εκθέσει την Παναγία Των Πάντων Χαρά, τον Άγιο Σέργιο του Ραντονέζ και την Αγία Βαρβάρα. Η ομαδική έκθεση που θα προλογίσει ο Ιστορικός και Θεωρητικός Τέχνης, Λεόντιος Πετμεζάς θα διαρκέσει από τις 14-19 Ιουνίου 2017.

Με το ΣΚΟΥΜΠΙ και την πρόεδρό του την κ. Ειρήνη Μαμάη η Μαριλένα Φωκά έχει συνεργαστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλλιθέα, στην Αιγυπτιακή Πρεσβεία με το πορτραίτο της Κλεοπάτρας της Αιγύπτου και στο Μορφωτικό Κέντρο της Ρωσίας με τις εικόνες του Αγίου Λουκά του Ιατρού και Στώμεν Καλώς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις