Ε.Α.Σ. : Kaταβολή Αποζημίωσης ύψους 13.075,90€

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι αποζημιώσεις ύψους 13.075,90 ευρώ πρόκειται να καταβάλει ο Ελληνικός Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) σε ντόπιους δικαιούχους Παραγωγούς των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα ασφαλιστικά καλυπτόμενα αίτια κυρίως μέσα στο 2016 αλλά και το 2017.

Η ημερομηνία καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Παραγωγούς είναι η Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.

Περισσότερες διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά (8:00 -16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις