Ε.Α.Σ. : Υποβολή εμπρόθεσμων Αιτήσεων Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι παρέλαβε από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αναλυτική κατάσταση με ντόπιους Παραγωγούς οι οποίοι υπέβαλλαν Ενιαία Αίτηση Επιδοτήσεων για το έτος 2016 και δεν έχουν υποβάλλει μέχρι σήμερα για το έτος 2017.

Εν όψει της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φετινών εμπρόθεσμων Αιτήσεων Επιδοτήσεων που είναι η 15 Ιουνίου 2017, καλεί τους ενδιαφερόμενους ντόπιους Παραγωγούς να προσέλθουν άμεσα στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά (8:00 – 16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι, για να ενημερωθούν.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις