Ο Pye Corner Audio στο Saristra Festival στην Κεφαλονιά

Ο Βρετανός Martin Jenkins aka Pye Corner Audio είναι ένας απ’τους πλέον ανερχόμενους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής της Ευρώπης έχοντας ήδη έναν πολύ δυνατό κατάλογο με κυκλοφορίες στην Ghost Box και την Type και remixes απ’τον Mark Lanegan μέχρι τους Mogwai. Μεγάλος λάτρης του John Carpenter και των horror film soundtracks των 70s, ο Jenkins χρησιμοποιεί τα αναλογικά synths για να φτιάξει μια ονειρική ατμόσφαιρα που πατάει ταυτόχρονα στην παράδοση των Tangerine Dream και το φουτουριστικό χαρακτήρα των Boards of Canada. Η σειρά Black Mill Tapes που έβγαλε στις αρχές της δεκαετίας έχει ήδη κλειδώσει τη θέση της στους καλύτερους δίσκους των 10s και πλέον κάθε νέα κυκλοφορία του γίνεται sold-out εν ριπή οφθαλμού. Το ράφι με τους δίσκους του Andy Stott, του Ekoplekz και των Demdike Stare θα γεμίσει με όσα έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει αυτός ο εξαιρετικός μουσικός.

O Pye Corner Audio θα εμφανιστεί στις 6 Αυγούστου στο πλαίσιο του Saristra Festival στα Παλιά Βλαχάτα της Κεφαλονιάς.

Στο Saristra Festival  θα εμφανιστούν επίσης οι Κωνσταντίνος Βήτα, Larry Gus, Acid Baby Jesus, Nightstalker, Theodore, drog_a_tek, A Victim Of Society, Prins Obi & The Dream Warriors, Vagina Lips,The Βonnie Νettles, Hand & Leg, Bedouin και Dury Dava.

Saristra Festival, 4-5-6 Αυγούστου, Παλιά Βλαχάτα, Σάμη Κεφαλονιάς

Είσοδος Ελεύθερη

http://popaganda.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις