Δίσκοι της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

Πολλοί συμπατριώτες μας , αλλά και φίλοι της κεφαλονίτικης και επτανησιακής χορωδιακής μουσικής , αναζητούν δίσκους και θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν από τους δίσκους που έχει ηχογραφήσει η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μεγάλο ενδιαφέρον που είχαμε , μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ για την Κεφαλονιά που πρόβαλε η ΕΡΤ3 , και παρουσίασε το συγκρότημά μας να τραγουδά στην Κολώνα της γέφυρας τ’ Αργοστολίου , το ‘Απόψε την κιθάρα μου’ .

Πληροφορούμε λοιπόν όσους ενδιαφέρονται ότι οι δίσκοι μας διατίθενται σε πολλά μαγαζιά του νησιού , αλλά και για όσους δεν μένουν στην Κεφαλονιά , απ’ ευθείας από τον σύλλογο , σε εκδηλώσεις και παραγγελίες ( τηλ. 6944623280- Ρ. ΛΟΥΖΗΣ και 6942819788 – Δ. ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ) .

Πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη σημασία που έχει για μας η διάθεση αυτών των δίσκων , για την καταγραφή και διάδοση της μουσικής μας παράδοσης , του έργου μας , αλλά και για την ενίσχυση των οικονομικών του συλλόγου .

Το ΔΣ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις