Επιχείρηση δενδροφύτευσης στη πλατεία-52 δένδρα φυτεύονται πέριξ της πλατείας –Στο πόδι η δημοτική αρχή [εικόνες]

Μια γιγαντιαία επιχείρηση δενδρoφύτευσης έχει στηθεί από το πρωί στη νέα πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι. 52 νέα δέντρα που έφτασαν χθες το απόγευμα στο νησί μας, κάτω από την επίβλεψη γεωπόνων του δήμου, φυτεύονται πέριξ της πλατείας. Ωστόσο, αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι οι τεράστιοι πλάτανοι που θα μπουν σε ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια. Το ύψος των πλατάνων ξεπερνούν τα εννέα μέτρα.

Στο πόδι είναι η δημοτική αρχή αφού, αυτή την ώρα, στο εργοτάξιο βρίσκονται από νωρίς το πρωί εκτός από τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, οι αντιδήμαρχοι Έργων και Πρασίνου, ο Διονύσης Λυκούδης και ο Σπύρος Ματιάτος, καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωσταντάκης. Χθες, στο εργοτάξιο βρέθηκε και η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή.

Σε δύο βδομάδες αναμένεται το έργο να παραδοθεί από τον αρμόδιο εργολάβο στο Δήμο Κεφαλονιάς αλλά και στους κατοίκους της πόλης.

Ο επιχειρηματίας του Premier Σπύρος Κονάδης στη δενδροφύτευση

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Σπ. Ματιάτος επιθεωρεί την δενδροφύτευση

Πηγή: ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις