ΤΕΙ: Αποτίμηση της Εκπαιδευτικής Επίσκεψης ERASMUS+

Στο διάστημα 8-12 Maϊου 2017, στο πλαίσιο συνεργασίας διδασκαλίας (teaching visit) του προγράμματος ERASMUS+, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας τη διδάσκουσα του Πολυτεχνείου της Leira (Πορτογαλία), Maria Kowalski. Η εν λόγω συνάδελφος δίδαξε το αντικείμενο της φωτογραφίας προσεγγίζοντας τόσο την τεχνολογική όσο και την κοινωνιολογική του σκοπιά. Το πρόγραμμα της επίσκεψης είχε ως εξής:

Δευτέρα 8/5/17 

12:00 – 13:00 Καλωσόρισμα και προγραμματισμός διδασκαλίας ( Γραφείο Προϊσταμένου Τμήματος)

Τρίτη 9/5/17

13:00 – 14:00 Θεωρητική διδασκαλίαBasic photography (diagnosis): Photographic technique

and composition (Αίθουσα Ευαγγελάτου)

Τετάρτη 10/5/17

15:00 – 17:00 Πρακτική εξάσκησηPractical exercises performed by the students and analysis, at the technical and composition level, of the photographic results (Συνάντηση στην Αίθουσα Ευαγγελάτου και φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο)

Πέμπτη 11/5/17

15:00 – 17:00 Θεωρητική διδασκαλίαParticipatory photography and community development (Αίθουσα Ευαγγελάτου)

Παρασκευή 12/5/17

10:00 – 11:00 Αποτίμηση επίσκεψης (Γραφείο Προϊσταμένου Τμήματος)

Η όλη δράση αποτιμάται με θετικό πρόσημο, τόσο σε επίπεδο ενδιαφέροντος φοιτητικού, όσο και σε επίπεδο γνωστικό. Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα της ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων και πρωτίστως οι ανταλλαγές φοιτητών και ακαδημαϊκού προσωπικού. Ευχαριστούμε θερμά την κα Kowalski και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της.

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Γ. Π. ΗΛΙΑΔΗΣ

ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις