Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την πλατεία, έτοιμα να πέσουν τα τελευταία μπετά στην οδό Βαλλιάνου

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου και τα έργα στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η εικόνα σήμερα από την πλ. Βαλλιάνου είναι πολύ ενθαρρυντική, αφού πλέον οι εργασίες έχουν επικεντρωθεί μπροστά από το παλιό Δημαρχείο, ενώ στα υπόλοιπα σημεία υπολείπονται λεπτομέρειες που ολοκληρώνονται μέρα με τη μέρα. Σε πολύ καλό στάδιο είναι και οι εργασίες για τα φώτα, με το συνεργείο που έχει αναλάβει το έργο, να τοποθετεί τους ιστούς φωτισμού. Όσον αφορά τώρα στην οδό Π. Βαλλιάνου, έχει μείνει ένα τμήμα της που δεν έχει ακόμη πλακοστρωθεί, όμως έχει γίνει η προετοιμασία για να πέσουν τα μπετά (αναμένονται από μέρα σε μέρα). Παράλληλα, γίνονται εργασίες και στα τμήματα πέριξ του αρχαιολογικού και της περιφέρειας.

Φυσικά, οι εργασίες δεν σταματούν και στο έργο της Λαχαναγοράς, όπου η πλακόστρωση είναι σε φάση ολοκλήρωσης και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει και το γουλόστρωτο.

Στις φωτό διακρίνεται η εξέλιξη των έργων σε όλα τα μέτωπα, αλλά και ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί πήγε στο Δημαρχιακό Μέγαρο περνώντας από το εργοτάξιο της πλατείας και της οδού Π. Βαλλιάνου.

Πηγή:ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις