Επιτυχημένη η συμμετοχή του Κώστα Ευαγγελάτου στην έκθεση ART-ATHINA 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών η Art-Athina 2017, International Contemporary Art Fair ART-ATHINA, η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do.

Ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος συμμετείχε με διεθνείς εικαστικούς συνεργάτες της Γαλλικής γκαλερί Melkart Gallery, Paris, στην μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση, με ζωγραφικά έργα του που έλαβαν πολλές επαινετικές κριτικές. Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσίασε επιζωγραφισμένες σφαίρες του με ονόματα και σύμβολα καθώς και μια ζωγραφική του σύνθεση με τίτλο “Εννοιακό άστρο”.

Επόμενος εκθεσιακός του σταθμός θα είναι η αναδρομική έκθεση έργων του στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, με τίτλο”Φυσικά πεδία και εννοιακές φόρμες”, από 19-25 Ιουνίου 2017, στα πλαίσια της οποίας θα γίνουν εκδηλώσεις λόγου και τέχνης.

Κ. Ευαγγελάτος με τον καλλιτέχνη Ντάνυ Μαρτζόκα και τον γκαλερίστα, εικαστικό Φίλιππο Βαζάκα

Αθηνά Σχινά, τεχνοκριτικός, Κώστας Ευαγγελάτος

Η Ιστορικός τέχνης στην ΑΣΚΤ Μίρκα Παλιούρα με τον Κώστα Ευαγγελάτο

Η χαράκτρια Ρένα Αννούση-Ηλία με τον Κώστα Ευαγγελάτο

Κώστας Ευαγγελάτος, εικαστικός, Πωλίνα Γκιωνάκη, Ηθοποιός, Γιάννης Βαμβακάς, σκηνοθέτης

Φιόνα Μουζακίτη, Κώστας ΕυαγγελάτοςΣτην ART-ATHINA 2017

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις