Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Λειβαδά “Στα σκαλοπάτια τ Ουρανού”

Γέμισε η αίθουσα στη Στοά του Βιβλίου απο Κεφαλονίτες και μη, που ήρθαν για την παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Λειβαδά “Στα σκαλοπάτια τ’ ουρανού” από τις εκδόσεις Λιβάνη. Την παρουσίαση έκανε η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, ο διδάκτωρ Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστημίο, Δημήτρης Μεταλληνός και ο συμπατριώτης μας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Σε ρόλο συντονιστή της συζήτησης ο Κεφαλονίτης καταξιωμένος δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος που όπως ο ίδιος αναφέρει στη σελίδα του στο facebook, αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα από όσα είπαν οι τρεις καλεσμένοι ομιλητές και η συγγραφέας Έυη Λειβαδά, η οποία αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και νέο ιστορικό μυθιστόρημα με αντικείμενο μία από τις σημαντικότερες ναυμαχίες στην παγκόσμια ιστορία, της Ναυπάκτου, που έγινε το 1571 ανοικτά της Κεφαλονιάς κοντά στο νησάκι Οξιά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις