Η Γ.Ε Κεφαλληνίας στους Ιόνιους Αγώνες Στίβου στη Λευκάδα

Με 4 αθλητές και 1 αθλήτρια συμμετείχε η ομάδα της Γ.Ε Κεφαλληνίας στους 7ους Ιόνιους Αγώνες Στίβου, που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκάδα το Σάββατο 27 Μαΐου. 

Ήταν η πρώτη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στους συγκεκριμένους αγώνες και η πρώτη φορά που εκπροσωπήθηκαν και τα 4 μεγάλα νησιά του Ιονίου. Ο καιρός ήταν άστατος, όμως η διοργάνωση πολύ όμορφη και αξίζουν συγχαρητήρια στον Γ.Σ Λευκάδας για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά η Μέμη Αλυσανδράτου πήρε την 3η θέση στο ύψος γυναικών, πίσω από την Παριώτη των Ιωαννίνων (1.66) και την Ιωακειμίδου της Λευκάδας (1.63). Η Μέμη είχε πολύ καλές προσπάθειες στο 1.63 και έχασε για λίγο ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Για την ομάδα της ΓΕΚ αγωνίστηκαν επίσης: στο μήκος Παμπαίδων ο Δημήτρης Καμπίτσης που βγήκε δεύτερος με 5.28, οι Παμπαίδες Ανδρέας Μπάμπης και Άγγελος Βουτσινάς στα 150μ που τερμάτησαν 8ος και 11ος αντίστοιχα και ο 16χρονος Αλέξανδρος Καράι που βγήκε 4ος στα 200μ ανδρών. Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις