Ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει με έργα του ταυτόχρονα στην ART-ATHINA και στην EROTIC ART

Ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει με διεθνείς εικαστικούς συνεργάτες της Γαλλικής γκαλερί Melkart Gallery, Paris, στην μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση International Contemporary Art Fair ART-ATHINA 2017, με ζωγραφικά έργα του, στο περίπτερο Α14. Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσιάζει επιζωγραφισμένες σφαίρες του με ονόματα και σύμβολα καθώς και μια ζωγραφική του σύνθεση με τίτλο “Εννοιακό άστρο”. 

Η Art-Athina, η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα που πραγματοποιείται στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do εγκαινιάστηκε επίσημα στις 25 Μαίου. Είναι επισκέψιμη για το ευρύ φιλότεχνο κοινό στις 26, 27 και 28 Μαίου 2017. 
Ωράριο Λειτουργίας:  Παρασκευή 26 Μαΐου 12:00 – 21:00, Σάββατο 27 Μαΐου 12:00 – 21:00, Κυριακή 28 Μαΐου 12:00 – 21:00.  
Πληροφορίες, εισιτήρια: http://www.artathina.gr/index.php/el/
Παράλληλα ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει με ερωτικές σωματογραφίες, τολμηρά ζωγραφικά και ψηφιακά έργα του στην Erotic Art 2017 που φιλοξενεί και έργα 40 φωτογράφων και εικαστικών καλλιτεχνών. Η Erotic Art εγκαινιάζεται στο Gazi Music Hall-Acro-Φως στην Ιερά Οδό 7-13 στο Γκάζι στις 26 Μαίου, 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Μαίου 2017.
 Πληροφορίες, εισιτήρια: http://erotic-festival.com/tickets/
Σημειωτέον ότι είναι ο μόνος εικαστικός καλλιτέχνης που συμμετέχει και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που διεξάγονται ταυτόχρονα στην Αθήνα!!
ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ EROTIC ART ΤΖΕΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ PERFORMER ΣΙΜΠΑ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ART ATHINA, MELKART GALLERY, PARIS

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις