Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης με τον Μπάμπη Τσέρτο

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ώρα: 21:30 Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και του Κοργιαλένειου Μουσείου, διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του Ιδρύματος.

Η παράσταση με τίτλο «ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος». Πρόκειται για μια παράσταση για τον Μίκη Θεοδωράκη, τον συνθέτη και πολίτη που αποτελεί την ζωντανή ιστορία της νεότερης  Ελλάδας. Θα ακουστούν μελοποιημένα, από τον Μίκη, ποιήματα, καθώς και τραγούδια διαφόρων στιχουργών.

Ερμηνεύει ο Μπάμπης Τσέρτος

Απαγγέλλει ο Κώστας Καρτελιάς

Έκτακτη Συμμετοχή: Μπάμπης Βελισσάριος

Παίζουν οι μουσικοί :

Κώστας Ζαριδάκης – μπουζούκι, μαντολίνο

Δημήτρης Ρέππας  – μπουζούκι

Κυριάκος Γκουβέντας – βιολί

Δημήτρης Παπαγγελίδης – κλασσική κιθάρα

Γιάννης Πλαγιανάκος – κόντρα μπάσο

Εύη Κανέλλου – κρουστά

και ο
Γιάννης Τσέρτος – πιάνο και επιμέλεια ορχήστρας

    Με εκτίμηση,

    Ο Πρόεδρος  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

 Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

    Άγγελος  Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις