30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Τουρισμός Υγείας» στο Βαθύ Ιθάκης

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται, ότι στα πλαίσια της διεξαγωγής του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Τουρισμός Υγείας», το οποίο θα διεξαχθεί στο Βαθύ Ιθάκης, από την 26-05-2017 έως και 28-5-2017, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Την διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων (εξαιρουμένων των οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την μετακίνηση των επισήμων προσώπων) στην οδό Καλλινίβου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την οδό Πάροδο Δρακούλη έως την διασταύρωση της με την οδό Ευμαίου για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 26-5-2017 και ώρα 09:00΄έως το Σάββατο 27-5-2017 και ώρα 20:00΄.
  • Την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Ευμαίου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την οδό Γεωργίου Δρακούλη έως την διασταύρωση της με την οδό Ολιβιέ Ρεβερντέν, για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 26-5-2017 και ώρα 09:00΄έως το Σάββατο 27-5-2017 και ώρα 20:00΄.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς της πόλεως Βαθέως που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Ιθάκης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις