Με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων της Κέρκυρας συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αλ. Μιχαλάς

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκο Μιχαλά συναντήθηκαν εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων ΕΟΔ Παράρτημα Κέρκυρας κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης , ΕΜΕΔ Κέρκυρας κ. Γιώργος Κασταμονίτης και κ. Λίντσευ Χόλλιντειλ , ΕΕΕΔ Κέρκυρας κ. Σταμάτης Ρουμπάς και Πέτρος Τζώρας , ΕΕΣ κ. Μαρία Δημουλά και ΛΕΣΧΗ 4 Χ 4 κ. Ανδρέας Κορίκης .

Οι εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων ενημέρωσαν τον κ. Μιχαλά για την προσπάθεια που καταβάλλουν, την πορεία, τη δράση και τις ανάγκες τους.

Ο κ. Μιχαλάς τους ευχαρίστησε για το παρεχόμενο διαχρονικά εθελοντικό έργο τους τονίζοντας ότι η ΠΙΝ θα ενίσχυση την επιχειρησιακή τους δομή σε εξοπλισμό και αναλώσιμα που να σχετίζονται με την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ούτως ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην δράση τους και τους διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία της ΠΙΝ με τις εθελοντικές οργανώσεις θα είναι συνεχής  και εποικοδομητική, όπως εξ άλλου ήταν μέχρι σήμερα επ΄ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις