23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ωραιο μπάσκετ οι μικροί του ΚΑΟ- Ωρα για Playoff οι άντρες

Ενα πολύ ωραίο και μπασκετικό απόγευμα είχαν οι μικροί του ΝΕΟΛ και ΚΑΟ το Σάββατο στο κλειστό του Ληξουρίου. Σε μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ο coach Δαμκαλής έδωσε χρόνο σε όλα τα παιδιά του αγωνιστικού μας τμήματος μίνι το οποίο αποτελείται απο παιδιά γεννηθείς 2004-5-6-7.

Βλέπουμε σιγά-σιγά οτι η προσπάθεια που κάνουμε σαν διοίκηση, προπονητές και αθλητές φέρνει θετικά αποτελέσματα και το γεγονός αυτό μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε και να εξελιχθούυμε.

Ολοι οι μικροοί μας αθλητές έπαιξαν ωραίο και συγκροτιμένο μπάσκετ προσπαθώντας τα μέγιστα σε επίθεση και άμυνα.

Θα θέλαμε για αλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε την ομάαδα του ΝΕΟΛ για τη φιλοξενία της και την κοινοπραξία “Ταξιάρχης¨ για την διευκόλυνση της αποστολής.

Ηταν μια αθλητική συνάντηση που όλα τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν παίζοντας ΜΠΑΣΚΕΤ. Αυτη ειναι η ουσια υπαρξης του ΚΑΟ.

Ωρα Playoffs για τους άντρες

To ανδρικό του ΚΑΟ μπαίνει στα Playoffs της ΕΚΣΑ-Η με σκοπό την άνοδο στη Β κατηγορία.

Από την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία και με τον αέρα των καλών εμφανίσεων θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κάτω Παναγιά κάνοντας το πρώτο βήμα της ανόδου.
Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας και για ακόμη μια φορά περιμένουμε την παρουσία σας στο Κλειστό Αντώνης Τρίτσης την Τετάρτη 24/5 στις 14:00.

Απο το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις