Πρόκριση στην τελική φάση με μετάλλια για τις αθλήτριες του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 20-21/5 αγωνίστηκαν οι αθλήτριες του συλλόγου μας στην Πάτρα, όπου διεξήχθη ο προκριματικός αγώνας Παγκορασίδων-Κορασίδων Γ’ Περιφέρειας και πήραν την πρόκριση για την τελική φάση Α’-Γ’-Ε’ Περιφερειών με διακρίσεις.

Στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ο ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό ενώ στο σύνθετο ατομικό είχαμε τις εξής επιτυχίες: Η αθλήτρια ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΟΥ κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’ χρονιάς, καθώς κ την 1η θέση στο χωρίς όργανο,την 1η θέση στο σχοινάκι,την 2η θέση στο στεφάνι κ την 2η θέση στην μπάλα.

Η αθλήτρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗ κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ χρονιάς, καθώς κ την 1η θέση στο χωρίς όργανο,1η θέση στο στεφάνι,2η θέση στο σχοινάκι κ την 4η θέση στην μπάλα.

Η αθλήτρια ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΑΤΟΥ κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ χρονιάς, καθώς και την 2η θέση στην μπάλα,την 5η θέση στο χωρίς όργανο,5η θέση στο σχοινάκι και 5η θέση στο στεφάνι.

Η αθλήτρια ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ κατέκτησε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ χρονιάς και την 5η θέση στο χωρίς όργανο,6η θέση στο σχοινάκι,5η θέση στο στεφάνι και την 9η στην μπάλα.

Στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, αθλήτρια ΜΑΡΙΕΤΑ ΤΟΠΟΛΛΑΙ κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό, καθώς κ την 1η θέση στο χωρίς όργανο,την 1η θέση στο σχοινάκι,την 3η θέση στην μπάλα και την 3η θέση στις κορίνες.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες,στις προπονήτριες Μποζένα Μπαρτκόβσκα κ Ευαγγελία Στραβάκου κ σε όλο το επιτελείο του συλλόγου κ ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τελική φάση!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις