30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Μετ’ εμποδίων έγινε η μαθητική παρέλαση στο Ληξούρι για τον εορτασμό της 21ης Μαΐου

Μετ’ εμποδίων έγινε η μαθητική παρέλαση στο Ληξούρι για τον εορτασμό της 21ης Μαΐου μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος της παραλιακής λεωφόρου ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Χειρότερη εικόνα ήταν το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει από την μεριά των επισήμων αν και απομακρύνθηκε από τον «Έλληνα» κάτοχό του λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η παρέλαση και ύστερα από πολλές εκκλήσεις  που έγιναν από τα μεγάφωνα.

Κατά τα άλλα η παρέλαση έγινε με προπομπούς τη Φιλαρμονική και το Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ «Αθηνά Αντύπα», ακολούθησαν οι μαθητές των σχολείων της Παλικής, χορευτικός σύλλογος «Χοροπούλα και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ληξούρίου. Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα ολοκληρώθηκαν στην κεντρική πλατεία με τα χορευτικά τμήματα της «Χοροπούλας» που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από τα Επτάνησα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις