Μεγάλη παρέλαση στο Αργοστόλι για την 153η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων

Άλλη μία επέτειος για την Ένωση των Επτανήσων ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρόλα τα “τσαλίμια” του καιρού που ξεκίνησε με βροχή και κατέληξε με ήλιο και δυνατό αέρα.

Ο κόσμος για αλλη μία φορά κατέκλυσε την παραλιακή οδό Αντώνη Τρίτση για να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τα νιάτα αυτού του τόπου που παρέλασαν με υπερηφάνια, τιμώντας τους αγώνες των Ριζοσπαστών.

Μεγάλη συμμετοχή και φέτος από όλες τις βαθμίδες, παιδικοί σταθμοί, ειδικά σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, όλοι έδωσαν το παρών και γέμισαν με χρώμα και ομορφιά την σημαντική αυτή ημέρα. Ιδιαίτερη συμμετοχή αυτή του Λυκείου Ελληνίδων που παρουσίασε την Ένωση των Επτανήσων σε πλήρη ανάπτυξη με παραδοσιακές φορεσιές, ακόμα είδαμε και θαυμάσαμε τους σπουδαστές της Ναυτικής Σχολής, τους αθλητές του ΝΟΑ ανάμεσα στους οποίους και ο Γεράσιμος Λιγνός που συμμετείχε στους Παραολυμπιονίκες του Ρίο και τους Προσκόπους. Όλοι εισέπραξαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου, ντόπιων αλλά και πολλών τουριστών που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας. Την παρέλαση “άνοιξε και έκλεισε” η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ, “Διονύσιος Λαυράγκας” υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη ενώ την παρουσίαση είχε αναλάβει ο  δημοσιογράφος Σάκης Βούτος.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων έκλεισε ένα αγγλικό χορευτικό συγκρότημα που παρουσίασε παραδοσιακούς Βρετανικούς χορούς.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Και του χρόνου!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις