30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Θεία Λειτουργία και παρέλαση στις Κεραμειές

Με κάθε επισημότητα τέλεσθηκε και φέτος η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κεραμειών καθώς η 21η Μαϊου είναι διπλή εορτή γιατί εκτός απο την Ένωση των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα, η εκκλησία μας εορτάζει και τους ισαπόστολους Κωνσταντίνο Α’ τον Μεγάλο και την μητέρα του Ελένη.

Αμέσως μετά τη δοξολογία και την ανάγνωση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των νεκρών Ριζοσπαστών στο Μνημείο Ηρώων που βρίσκεται στην μικρή πλατεία του χωριού ενώ ακολούθησε και κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους και εκπροσώπους των σχολείων.

Στεφάνι κατέθεσαν ο Αντιδήμαρχος, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμειών, Αντώνης Γελάρδος και μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου Κεραμειών.

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, τα παιδιά απήγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο και παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους και τους γονείς τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις