Σημαντική πρόοδος στα έργα στο Κέντρο του Αργοστολίου [εικόνες]

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η πορεία του έργου επί της Παναγή Βαλλιάνου. Μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο. Φυσικά υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά στο κομμάτι πέριξ της Περιφέρειας καθώς και στους εξωτερικούς χώρους του αρχαιολογικού μουσείου.

Με το που πλακοστρωθεί ο δρόμος της Παναγή Βαλλιάνου (υπολογίζεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα) θα βγουν οι τσίγκοι και θα είναι προσβάσιμο στους Αργοστολιώτες για περπάτημα.

Σε ότι αφορά την οδό Παναγή Βαλιάνου η πλακόστρωση συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ενώ έπεσε και τσιμέντο στο κομμάτι μπροστά από το Μουσείου Αργοστολίου.

  

Σε ότι αφορά την πλατεία Βαλλιάνου και τα τελευταία κομμάτια έχει πλήρως τσιμεντοστρωθεί ενώ οι πλάκες (γρανίτες) καλύπτουν πάνω από τα 3/4 της πλατείας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις