Συνέντευξη τύπου για την ίδρυση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας Α.Ε., στην έδρα της εταιρείας, Σαμάρα 13 (4ος όροφος). Μετά από ψηφοφορία το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Τσούκας Διονύσης

Αντιπρόεδρος: Καββαδίας Βασίλης

Ταμίας: Στραβοράβδης Διονύσης

Μέλη: Απέργης Σταμάτης, Βλαχόπουλος Σπύρος, Κιτσάκης Κώστας, Περούλης Ανδρέας, Σαλβάνος Τάσος και Χονδρογιάννης Γιώργος.

Στο πλαίσιο ίδρυσης της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία) και ώρα 12.00 μ.μ., ενημερωτική συνάντηση και συνέντευξη τύπου για τη δημοσιοποίηση της ίδρυση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας Α.Ε.

Στην εκδήλωση αυτή θα παραβρεθούν οι μέτοχοι της εταιρείας: ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος ως εκπρόσωπος του Π.Τ.Α., ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Κέρκυρας, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Κέρκυρας, της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις