Τι θα γίνει με την πλωτή εξέδρα του Φισκάρδου και με την παραλιακή της Σάμης

Για δύο σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου μίλησε στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς. Το πρώτο αφορούσε στο έργο της παραλίας της Σάμης όπου το θέμα βρίσκεται στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να κοστολογηθεί το έργο ώστε να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα προκειμένου να δημοπρατηθεί.

Το δεύτερο θέμα αφορούσε την πλωτή εξέδρα του Φισκάρδου για την οποία ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο θα έχει συνάντηση αύριο στο Υπουργείο Τουρισμού προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και σε περίπου 10 μέρες να τοποθετηθεί. Η περσινή εξάμηνη άδεια που δόθηκε ήταν η τελευταία και έπρεπε να εκπονηθεί μία οριστική μελέτη ώστε να καταστεί το Φισκάρδο καταφύγιο τουριστικών σκαφών.

Αυτή θα ανατεθεί σε λιμενολόγο ενώ τώρα θα ζητηθεί από το Υπουργείο να δείξει ανοχή για φέτος και να τοποθετηθεί η εξέδρα μια και έχουμε φτάσει στο Μάιο. Οι διαβεβαιώσεις που έχει ο Α. Μοσχονάς είναι ότι το αίτημά του θα γίνει δεκτό.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις