«Διεξαγωγή Άσκησης Ετοιμότητας Πυροσβεστικού προσωπικού με την κωδική ονομασία “ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2017”

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας, θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας με σενάριο αυτής «Κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19-05-2017 και περί Ω/09:00΄, με επιλεχθέν πεδίο διεξαγωγής της εν λόγω άσκησης την περιοχή των Χελμάτων Αργοστολίου, Δ.Ε. Αργοστολίου, Δήμου Κεφαλλονιάς και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή άνωθεν του ξενοδοχείου «White Rocks».

Στην εν λόγω άσκηση θα λάβουν μέρος οκτώ (8) υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και τρία (3) βοηθητικά πυροσβεστικά οχήματα με είκοσι οκτώ (28) πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Επίσης, συνδρομή για τις δικές τους ενέργειες, θα γίνει, από την ΕΛ.ΑΣ με δύο (2) οχήματα και προσωπικό, από την ΕΟΔ Κεφαλλονιάς με δύο (2) οχήματα και προσωπικό, από ομάδα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κεφαλλονιάς με τρία (3) οχήματα και προσωπικό και από την Πολιτική Προστασία Π.Ε. Κεφαλληνίας με ένα (1) όχημα και προσωπικό.

Ο Διοικητής

Βασίλειος Ρ. Σολδάτος

Αντιπύραρχος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις