23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ένα υπέροχο βίντεο από την συναυλία των αδελφών Καραβιώτη “Της Άνοιξης και του Έρωτα”

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Στο βίντεο που βλέπετε τραγουδάω μια σύνθεση του φίλου, συνθέτη, πιανίστα & μαέστρου, Ανδρέα Μπουτσικάκη με τον ίδιο να με συνοδεύει στο πιάνο.

Πρόκειται, όπως βλέπετε, για ζωντανή βιντεοσκόπηση από τη συναυλία μας με τίτλο “Της Άνοιξης και του Έρωτα”, που δώσαμε τη Δευτέρα 15 Μαΐου στον Πολυχώρο των Φίλων της Μουσικής, στη Μουσική Βιβλιοθήκη “Λίλιαν Βουδούρη”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι, το οποίο αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη καλό ελληνικό τραγούδι αρκεί να ψάξουμε για να το ανακαλύψουμε. Ευχαριστώ το φίλο μου Ανδρέα που μου το εμπιστεύθηκε και τον συγχαίρω τόσο για τη σύνθεση όσο και για την πιανιστική συνοδεία. Είναι ευτυχία για έναν τραγουδιστή να συμπλέει ερμηνευτικά με έναν τέτοιο πιανίστα, που μπορεί να αφουγκράζεται ακόμη και την ανάσα του του συνδημιουργού του. Στιγμές υπέρτατης μουσικής ευτυχίας!

Οι στίχοι ανήκουν στον Ανέστη Κωνσταντινίδη.

Ευχαριστώ, επίσης, την Μαριάννα Καμακάρη που το βιντεοσκόπησε με το κινητό της.

Αγαπημένοι μου φίλοι,Στο βίντεο που βλέπετε τραγουδάω μια σύνθεση του φίλου, συνθέτη, πιανίστα & μαέστρου, Ανδρέα Μπουτσικάκη με τον ίδιο να με συνοδεύει στο πιάνο. Πρόκειται, όπως βλέπετε, για ζωντανή βιντεοσκόπηση από τη συναυλία μας με τίτλο "Της Άνοιξης και του Έρωτα", που δώσαμε τη Δευτέρα 15 Μαΐου στον Πολυχώρο των Φίλων της Μουσικής, στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι, το οποίο αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη καλό ελληνικό τραγούδι αρκεί να ψάξουμε για να το ανακαλύψουμε. Ευχαριστώ το φίλο μου Ανδρέα που μου το εμπιστεύθηκε και τον συγχαίρω τόσο για τη σύνθεση όσο και για την πιανιστική συνοδεία. Είναι ευτυχία για έναν τραγουδιστή να συμπλέει ερμηνευτικά με έναν τέτοιο πιανίστα, που μπορεί να αφουγκράζεται ακόμη και την ανάσα του του συνδημιουργού του. Στιγμές υπέρτατης μουσικής ευτυχίας!Οι στίχοι ανήκουν στον Ανέστη Κωνσταντινίδη. Ευχαριστώ, επίσης, την Μαριάννα Καμακάρη που το βιντεοσκόπησε με το κινητό της.

Δημοσιεύτηκε από Spiros Karaviotis στις Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις