Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης “ ΓΙΑΛΟΣ” την απεργία της 17ης Μαϊου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Σάμη, 16/5/2017

ΣΑΜΗΣ “ΓΙΑΛΟΣ”

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης “ ΓΙΑΛΟΣ” συμπαραστέκεται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν για την Τετάρτη 17/5/2017.

Μετά τον καινούργιο ορισμό ότι διαπραγμάτευση είναι “τα δίνουμε όλα” έρχεται με υπογραφή και βούλα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η καινούργια βάση του εργασιακού μεσαίωνα. Δουλειά , δουλειά, δουλειά υπέρ του κεφαλαίου και των αγορών.

Να γνωρίζετε οτι ο λαός που καλείται με τη ψήφο του να εκλέξει κυβέρνηση δεν εξέλεξε χρηματιστές και αγορές και θυμάται αυτούς που τον βάζουν στην χειρότερη δυνατή υποτέλεια.

Μετά από την επιβολή αυτών των σκληρών μέτρων από αυτή την κυβέρνηση, η επιβίωση μικρών επιχειρήσεων και εργαζομένων θα είναι αδύνατη. Παρακολουθούμε χρόνια τώρα την λιτότητα να μας επιβάλλεται σαν να είναι ο μόνος δρόμος. Το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης μέσα από τη λιτότητα θα το χρωθούν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχηρήσεις που θα οδηγηθούν σε κλείσιμο για το καλό της ανάπτυξης.

Σαν Έμποροι και Επαγγελματίες στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων απέναντι σε αυτά τα σκληρά μέτρα που αφορούν συντάξεις, επιδόματα και μισθούς , αντιστεκόμαστε στην κατάργηση της Κυριακάτικής αργίας και είμαστε απέναντι στην πολιτική που μας αφανίζει.

εκ του Συλλόγου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις