Ε.Α.Σ. : Έγκυρες μεταβιβάσεις κατόχων γης έως 31 Μαϊου

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με αυξημένο ενδιαφέρον φέτος από τους ντόπιους συνταξιούχους, που προσέρχονται να απαλλαγούν από τα δικαιώματα για να μην έχουν απώλειες ξεκίνησε η εφαρμογή των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης.

Σε περιπτώσεις μεταβιβάσεων που συνοδεύονται με οριστική μεταβίβαση ή εκμίσθωση γης, πρέπει από τις σχετικές συμβολαιογραφικές πράξεις ή συμφωνητικά μίσθωσης γης, να αποδεικνύεται ότι ο αποδέκτης έχει τη γη στην κατοχή του στις 31 Μαΐου 2017.

Ειδικά για το έτος ενίσχυσης 2017, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης μεταβίβασης είναι η 9η Ιουνίου 2017. Εκπρόθεσμες μεταβιβάσεις εξετάζονται για το επόμενο έτος ενίσχυσης.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων για τις φετινές Αγροτικές Επιδοτήσεις που λειτουργεί καθημερινά (8:00 – 16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις