ΔΙΕΚ: Σεμινάριο την Παρασκευή 19 Μαϊου με θέμα: «Α Βοήθειες: Από την θεωρία στην πράξη”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
΄΄ΔΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ΄΄ Πληροφορίες :Σ.ΣΑΚΑΛΗΣ Τηλέφωνο:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής –Τραυματιολογίας ΄΄Κέντρο Εκπαίδευσης΄΄ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης –επιμόρφωσης και όχι μόνο- σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο στις 19-05-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30΄ στην Σχολή με το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Α Βοήθειες : Από την θεωρία στην πράξη » για τους (32) εργαζόμενους στην Goldair Handling S.A (Kefallinia Internasional Airport) ύστερα από σχετικό γραπτό αίτημα της εταιρείας και σχετική έγκριση του Διοικητή μας κ.Ν.Βιβλάκη.
Εισηγητές : Α. Ζαπάντης – Γιατρός χειρούργος , Σ. Σακαλής Δ/ντής ΔΙΕΚ ,και Β.Κοκκολίνη πιστ.εκπαιδεύτρια ΕΚΑΒ με την βοήθεια σπουδαστών του ΔΙΕΚ μας. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη, θα δοθεί και σχετική βεβαίωση.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης

Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις