Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Όχι σε άλλη φτώχια, όχι σε άλλον εξευτελισμό…

ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ    &    ΙΘΑΚΗΣ

Για μια ακόμα φορά η σημερινή κυβέρνηση αθετώντας κάθε τι από τις υποσχέσεις της  και τα παλικαρίσια προεκλογικά της λόγια προωθεί νομοσχέδιο το οποίο εμπεριέχει το πολυσυζητημένο ειδικό μισθολόγιο. Η κατάργηση  επιδομάτων θα δώσει  άλλο ένα οικονομικό ράπισμα  στους αστυνομικούς .

Συμπληρώνοντας σχεδόν μια δεκαετία στην χώρα μας ,οι περικοπές από την μια και η φορολογία από την άλλη έχουν ρημάξει κάθε αστυνομικό εργαζόμενο. Τα τελευταία χρόνια δε οι περικοπές και η φορολογία γιγαντώθηκαν.

Αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει , αυτές οι συνταγές οδηγούν στον Οικονομικό θάνατο , ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς,  η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς,  η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς.

Η φωνή μας αυτή την φορά πρέπει να είναι δυνατή, να φτάσει ψηλά και να έχει αποτέλεσμα …εμείς θα την προκαλέσουμε …

    Απαιτούμε

Η κυβέρνηση να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να αναλάβει επιτέλους στάση ευθύνης  απέναντι στους ένστολους. Ο αστυνομικός που εργάζεται με τίμημα την ίδια του την  ζωή, δεν μπορεί να έχει   τέτοιου είδους αντιμετώπιση.

Είμαστε δίπλα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και στηρίζουμε τους αγώνες της.  

        Αργοστόλι 16/05/2017     

      Ο πρόεδρος                                                     ο Γραμματέας

Γρηγοροπουλος Κων/νος                                   Πασχάκης Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις