Γραφεία σε μόνιμη βάση μετά από 10 χρόνια για την τοπική ΝΔ-Μεγάλη επιτυχία για τον Κατσιγιάννη

Το Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκε στο νησί μας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και Τομεάρχης Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας, ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ, στο Αργοστόλι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την αμεσότητά του και την ευστροφία του.

Όμως, το ζητούμενο σήμερα, που πλέον ο αγαπητός κ. Κόνσολας έχει αποχωρήσει, δεν είναι τα όσα απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν, αλλά το ότι η τοπική ΝΔ, μετά από μια δεκαετία περίπου απέκτησε νέα γραφεία σε μόνιμη βάση. Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Αντώνη Κατσιγιάννη, ο οποίος προφανώς θέλει να αφήσει πίσω του τις εποχές που το κόμμα τοπικά θυμόταν να ανοίξει γραφεία ένα μήνα πριν τις εκλογές ή τις εποχές που συγκεκριμένα μέλη μαζεύονταν σε ιδιωτικούς χώρους και υποτίθεται έλυναν τα προβλήματα της παράταξης…

Ο νέος Πρόεδρος κάνει μεθοδευμένες κινήσεις, χωρίς να βιάζεται, θέλοντας προφανώς η θητεία του να χαρακτηριστεί από έργο και όχι από γραβάτες και κουστούμια μόνο….

Επιθυμεί ανοιχτά γραφεία για όλους και ήδη έχει «κάνει κίνηση» να φέρει τη νεολαία κοντά του, εκφράζοντας τη στήριξή του στη νέα Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και επιθυμώντας συνεργασίες και επικοινωνία με όλους.

Για αυτό και μέσα σε ένα χρόνο έχει συγκαλέσει τρεις φορές διευρυμένη ΝΟΣ.

Για αυτό και μέσε σε ένα χρόνο έχουν έρθει στην Κεφαλλονιά τόσοι βουλευτές με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Γραμματέα του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη τον περασμένο Οκτώβρη, ενώ πολύ σύντομα θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά και ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις