Μάνος Κόνσολας: Ισχυρή και ενωμένη ομάδα η Δημοτική Αρχή-Συνάντηση με Δήμαρχο

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού, κ.  Μάνος Κόνσολας όπου είχε για επαφές με στελέχη της ΝΟΔΕ.

Χθες το απόγευμα στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών επισκέφθηκε το Δημαρχείο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Αντώνη Κατσιγιάννη, όπου είχε εκτενή συζήτηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση και την πλειοψηφία των στελεχών της Δημοτικής Αρχής για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία των έργων στο νησί, αλλά και για το πως πρέπει να κινηθεί από δω και πέρα η Νέα Δημοκρατία σαν παράταξη, ενωμένη, δυνατή, έτσι ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και να πρωταγωνιστήσει στις επόμενες εκλογές. Ο κ. Κόνσολας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση του μετέφερε και το μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος  χαρακτήρισε τον Δήμαρχο ο “δικός μας άνθρωπος” ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στην Δημοτική Αρχή εντυπωσιάστησε όπως δήλωσε από το πόσο ισχυρή και ενωμένη ομάδα είναι κάτι που δεν συναντάς εύκολα σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, Διονύσης Λυκούδης, ο Αντιδήμαρχος Παλικής, Γιώργος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Ματιάτος, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Αλυσανδράτος, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Α.Ε. Διονύσης Κοκκόσης και Παναγής Βανδώρος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Παπαδάτος, Παναγής Κοκκόλης και ο Αντώνης Γεωργόπουλος, στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρώην πολιτευτής της ΝΔ, Σάββας Σαββαόγλου.

Σήμερα το πρωϊ είχε συνάντηση με επαγγελματίες του τουρισμού και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και συμμετείχε στην συνεδρίαση της ΝΟΣ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις