Μάνος Κόνσολας: Η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη για τις εκλογές!!!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωϊ ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, Μάνος Κόνσολας, στα ολοκαίνουργια γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κόνσολας έκανε δριμύ κριτική ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. για τα επώδυνα μέτρα που πήρε πρόσφατα και που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην υπογραφή του 4ου μνημονίου. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι με τα νέα μέτρα οι συνταξιούχοι θα δουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση στη σύνταξή τους ενώ μειώνεται το αφορολόγητο στα 5300 ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χαμηλόμισθους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα στην πτώχευση καθώς είναι ανίκανη να κυβερνήσει δημιοργώντας συνεχώς προβλήματα βάζοντας εμπόδια σε κάθε είδους επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη. Η Νέα Δημοκρατία αντίθετα λέει την αλήθεια, έχει στόχους και σχέδια όπως την μείωση των φορολικών συντελεστών κάτι που ζητάει η παραγωγική τάξη και κυρίως οι παράγοντες του τουρισμού καθώς η μείωση στο ΦΠΑ θα φέρει περισσότερα έσοδα στα ταμεία και θα μπορέσει να “ανασάνει” ξανά η αγορά.

Καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Κόνσολας ανέλυσε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα είναι έτοιμη για τον προεκλογικό αγώνα, δηλώνοντας με πάθος ότι όχι είναι απλώς έτοιμη, είναι πανέτοιμη καθώς έχει έναν ικανό Πρόεδρο και άξια στελέχη που δουλεύουν άοκνα τον τελευταίο διάστημα πάνω στην κατάρτιση των προγραμματικών υποσχέσεων, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε όλη την χώρα, έτσι ώστε ο κόσμος να ξαναεμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία και να την στηρίξει στις επόμενες εκλογές.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Διευθυντής της ΝΔ στα Ιόνια Νησιά Νότης Μαρκάτος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Παπαδάτος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Παλικής, Σωτήρης Σούλτης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ελειού Πρόννων, Ηλίας Παπαδάτος, η Υπεύθυνη Οργάνωσης της ΝΔ, Τζόγια Γρουζή, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγγελική Κακουράτου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής,  ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγής Καππάτος, η κα Αθηνά Αυγουστάτου, ο κ. Σάββας Σαββαόγλου, ο κ. Τάσος Ζησιμάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις