Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ληξούρι

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών στο οδικό δίκτυο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Αργοστολίου-Ληξουρίου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την Επαρχιακή Οδό Νο 40 (διασταύρωση προς Αθέρα) έως την διασταύρωση της προς την Δημοτική οδό που οδηγεί προς Λουκεράτα (θέση Κεχριώνας), για το χρονικό διάστημα από 15-5-2017 έως και τις 20-5-2017, κατά τις ώρες 08:00΄ έως τις 20:00΄.

Κατά τις ώρες των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τους οικισμούς Βιλατώρια- Αγία Θέκλη-Μνοπωλάτα -Αγ. Βασίλειος-Ληξούρι .

Μετά την 20:00΄ ώρα καθημερινά, η οδός θα δίνεται σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα και η κίνηση θα ρυθμίζεται από φωτεινούς σηματοδότες.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις