Επείγον: Η κυβέρνηση απαγορεύει να μπουν ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνα στον Μύρτο!

Τελικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το “καταστροφικό” της έργο για την Κεφαλονιά. Με την ΚΥΑ που εξέδωσε για την διαχείριση των παραλιών εντάσσει την παραλία του Μύρτου σε εκείνες που απαγορεύεται να γίνει χρήση!!!

Θυμάστε ότι και πέρσι αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα που οφείλεται σε εκείνο το περίφημο Προεδρικό Διάταγμα για την… προστασία των θαλάσσιων νυχτερίδων που ξεπεράστηκε την τελευταία στιγμή. Φέτος όμως η κυβέρνηση επανέρχεται δριμύτερη και καταδικάζει την πιο διάσημη παραλία του νησιού μας και μία από τις ομορφότερες στον κόσμο να μην μπορεί να παράσχει υπηρεσίες στους χιλιάδες τουρίστες που θα την επισκεφτούν.

Και φυσικά προκαλεί και οικονομική ζημιά στο ταμείο του Δήμου Κεφαλλονιάς. Μένει να δούμε την αντίδραση του Δήμου αλλά και της βουλευτού Α. Θεοπεφτάτου σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια που ζημιώνει τουριστικά και οικονομικά τον τόπο.

Διαβάστε πιο κάτω το κομμάτι της ΚΥΑ (Παράτημα 3 ΙΙ) που αναφέρεται στο Μύρτο:

Pararthmata_fek_b_1636_2017

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις